SUNA ACUMTRIMITE SMS
transport si mutari bagaje obiecte personale bucuresti

Mutari Bagaje

Firma Mutari Bagaje Bucuresti

    Daca sunteti in situatia in care trebuie sa va schimbati chiria sau locuinta si doriti sa va mutati bagajele in Bucuresti sau in alta localitate,  apelati cu incredere la serviciile noastre pentru a beneficia de un serviciu punctual, rapid si sigur. Pe langa transportul cu autoutilitare special echipate pentru astfel de operatiuni, va punem la dispozitie si personal pentru incarcarea bagajelor si bunurilor dumneavoastra indiferent de etaj sau daca blocul are sau nu lift.

     In functie de necesitatile dumneavoastra pentru mutarea bagajelor in alta localitate, puteti opta pentru serviciul de transport prin care noi va punem la dispozitie o autoutilitara pentru transport bagaje cu sofer si va asiguram serviciul de incarcare doar in Bucuresti, asta daca doriti sa diminuati costurile si la destinatie va ocupati dumneavoastra sa va descarcati bagajele. Este necesar sa cunoasteti detalii exacte atunci cand sunati pentru a afla costurile mutarii dumneavoastra.

     Echipele noastre de manipulanti pentru serviciile de mutari bagaje sunt bine organizate si foarte competente, fiind alcatuite din angajati tineri si educati care au o vasta experienta in domeniu. Este important sa cunoasteti etajele la locatiile de incarcare-descarcare, numarul bagajelor si ne puteti  suna la numarul de telefon 0726 614 777  iar dispecerul nostru de serviciu o sa va prezinte cea mai buna oferta posibila.

    Inca de la inceput am incercat sa diminuam costurile si sa marim calitatea serviciilor pentru a avea cel mai bun raport calitate-pret, iar atunci cand apelati la serviciile noastre, sa fi-ti pe deplin multumiti atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere calitativ!

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si ve-ti primi pe loc informatii utile si cotatii de pret!

dispecer transport mutari mobila bucuresti mandexim

AVRAM SORIN

Dispecer Mutari

contact@mandexim.ro

De ce trebuie sa alegeti serviciile noastre:

 Avem cel mai bun raport calitate-pret

Oferim o gama variata de servicii

Disponibili inclusiv in Week-End !

Flota auto cu peste 10 autoutilitare

 Soferi profesionisti

Personal pentru incarcare mobila

De(re)montam  orice tip de mobilier

dispecer transport mutari mobila bucuresti mandexim

  AVRAM SORIN

  Dispecer Mutari

   contact@mandexim.ro

Program Dispecerat

Luni-Vineri : 08.00-22.00
Sambata : 09.00-18.00
Duminica : 10:00-17.00

Program Transporturi

NON STOP
24/7

Asigurare Mutari Bagaje
asigurare transport mobila