SUNA ACUMTRIMITE SMS
MUTARI ELECTROCASNICE

Firma mutari electrocasnice

MUTARI ELECTROCASNICE

Firma de mutari electrocasnice in Bucuresti si in Romania

Cand sunteti in situatia in care trebuie sa va schimbati electrocasnicele din locuinta-frigider, masina de spalat, aragaz- sau sa le mutati in alta locatie, apelati cu incredere la noi, pentru ca echipele noastre au experienta necesara pentru a va muta in siguranta bunurile. Pe langa transportul cu autoutilitare special echipate pentru astfel de operatiuni, va punem la dispozitie si personal pentru incarcarea electrocasnicelor si bunurilor dumneavoastra indiferent de etaj sau daca blocul are sau nu lift.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si ve-ti primi pe loc informatii utile si cotatii de pret!

dispecer transport mutari mobila bucuresti mandexim

AVRAM SORIN

Dispecer Mutari

contact@mandexim.ro

De ce trebuie sa alegeti serviciile noastre:

 Avem cel mai bun raport calitate-pret

Oferim o gama variata de servicii

Disponibili inclusiv in Week-End !

Flota auto cu peste 10 autoutilitare

Personal pentru incarcare-descarcare

De(re)montam  orice tip de mobila

FLOTA MUTARI ELECTROCASNICE

     In functie de nevoile dumneavoastra pentru mutarea electrocasnicelor in alta localitate, puteti opta pentru serviciul de transport prin care noi va punem la dispozitie o autoutilitara pentru transport electrocasnice cu sofer si va asiguram serviciul de incarcare doar in Bucuresti, asta daca doriti sa diminuati costurile si la locatia de descarcare va ocupati dumneavoastra sa va descarcati electrocasnicele. Este necesar sa ne furnizati detalii exacte despre locatii,etaje si ce obiecte doriti sa mutati,atunci cand sunati pentru a afla costurile mutarii dumneavoastra.

Firma de mutari electrocasnice in Bucuresti Mandexim 

   Preturile pentru mutarea unor electrocasnice difera de la client la client. Principalii factori de cotatie sunt: distanta intre locatii, etajele la care se afla acestea, si ce electrocasnice urmeaza sa mutam. Este important de stiut ca electrocasnicele cand se muta, pe timpul transportului, indiferent de distanta,  pozitia lor trebuie sa fie verticala. Daca doriti si dumneavoastra sa va mutati in siguranta electrocasnicele, Sunati-ne si va garantam o mutare linistita !!!

Informatii si Programari

dispecer transport mutari mobila bucuresti mandexim

  AVRAM SORIN

  Dispecer Mutari

contact@mandexim.ro

dispecer transport mutari mobila bucuresti mandexim

  AVRAM SORIN

  Dispecer Mutari

contact@mandexim.ro

Formular de Contact

Leave a comment