SUNA ACUMTRIMITE SMS
MUTARI MOBILA

Firma mutari mobila

firma mutari mobila bucuresti.mutari mobilier ieftin 2

MUTARI MOBILA

Firma de mutari mobila in Bucuresti si in Romania

Sunteti in situatia in care trebuie sa mutati o canapea, un dormitor sau toata mobila din locuinta si nu stiti cum sa procedati? Este foarte simplu: Apelati la profesionisti! Manipularea pieselor de mobilier pe scari, daca nu este realizata de personal cu experienta duce intotdeauna la accidentari aproape inevitabile in astfel de situatii. Noi venim in ajutorul dumneavoastra si vrem sa va facem ziua mai frumoasa eliminand aceasta bataie de cap pentru ca suntem o Firma de Mutari Mobila care va pune la dispozitie logistica necesara realizarii operatiunilor de mutari mobila in conditii excelente de timp si la costuri reduse.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si ve-ti primi pe loc informatii utile si cotatii de pret!

dispecer transport mutari mobila bucuresti mandexim

AVRAM SORIN

Dispecer Mutari

contact@mandexim.ro

De ce trebuie sa alegeti serviciile noastre:

 Avem cel mai bun raport calitate-pret

Oferim o gama variata de servicii

Disponibili inclusiv in Week-End !

Flota auto cu peste 10 autoutilitare

Personal pentru incarcare-descarcare

De(re)montam  orice tip de mobila

mutari mobilier si Transport mobila bucuresti 3
FLOTA AUTO MUTARI MOBILA

    Echipele noastre sunt special pregatite pentru manevrarea mobilierului, iar in cazul in care intalnim obstacole (precum cai de acces care nu faciliteaza trecerea corpului de mobilier nedemontat) angajatii nostri pot dezasambla si reasambla orice tip de mobilier in conditii optime. Manipularea mobilierului se va efectua cu maxima grija deoarece punem accent pe calitatea serviciilor oferite si dorim sa le mentinem la standarde ridicate. Echipele de manipulanti pentru serviciile de mutari mobila sunt bine organizate si foarte competente, fiind alcatuite din angajati tineri si educati care au experienta in domeniu.

Firma de mutari mobila in Bucuresti Mandexim 

     Suntem o Firma de Mutari Mobila din Bucuresti care in ultimii ani, a efectuat mutari de mobilier atat pentru companii cat si pentru persoane fizice. Au apelat la serviciile noastre: studenti care si-au schimbat chiria, familii care s-au mutat in alt oras dar si firme care si-au mutat sediul. Pentru noi, fiecare mutare a reprezentat un plus de experienta si de aceea clientii nostrii sunt satisfacuti din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere calitativ. Sunati-ne pentru a avea parte si dvs. de o mutare linistita !!!

firma mutari mobila bucuresti.mutari mobilier ieftin

Informatii si Programari

dispecer transport mutari mobila bucuresti mandexim

  AVRAM SORIN

  Dispecer Mutari

contact@mandexim.ro

dispecer transport mutari mobila bucuresti mandexim

  AVRAM SORIN

  Dispecer Mutari

contact@mandexim.ro

Formular de Contact

Leave a comment