SUNA ACUMTRIMITE SMS
mutari obiecte fragile

Mutari Obiecte Fragile

Firma Mutari Obiecte Fragile

    Sunteti in situatia in care trebuie sa mutati o canapea, un dormitor sau toata mobila din locuinta si nu stiti cum sa procedati? Este foarte simplu: Apelati la profesionisti! Manipularea pieselor de mobilier pe scari, daca nu este realizata de personal cu experienta duce intotdeauna la accidentari aproape inevitabile in astfel de situatii. Noi venim in ajutorul dumneavoastra si vrem sa va facem ziua mai frumoasa eliminand aceasta bataie de cap pentru ca suntem o Firma de Mutari Mobila care va pune la dispozitie logistica necesara realizarii operatiunilor de mutari mobila in conditii excelente de timp si la costuri reduse.

    Echipele noastre sunt special pregatite pentru manevrarea mobilierului, iar in cazul in care intalnim obstacole (precum cai de acces care nu faciliteaza trecerea corpului de mobilier nedemontat) angajatii nostri pot dezasambla si reasambla orice tip de mobilier in conditii optime. Manipularea mobilierului se va efectua cu maxima grija deoarece punem accent pe calitatea serviciilor oferite si dorim sa le mentinem la standarde ridicate. Echipele de manipulanti pentru serviciile de mutari mobila sunt bine organizate si foarte competente, fiind alcatuite din angajati tineri si educati care au experienta in domeniu. Este important sa cunoasteti etajele la locatiile de incarcare-descarcare, numarul obiectelor si ne puteti  suna la numarul de telefon 0726 614 777 iar dispecerul nostru de serviciu o sa va prezinte cea mai buna oferta posibila.

    Inca de la inceput am incercat sa diminuam costurile si sa marim calitatea serviciilor pentru a avea cel mai bun raport calitate-pret, iar atunci cand apelati la serviciile noastre, sa fi-ti pe deplin multumiti atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere calitativ!

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si ve-ti primi pe loc informatii utile si cotatii de pret!

dispecer transport mutari mobila bucuresti mandexim

AVRAM SORIN

Dispecer Mutari

contact@mandexim.ro

De ce trebuie sa alegeti serviciile noastre:

 Avem cel mai bun raport calitate-pret

Oferim o gama variata de servicii

Disponibili inclusiv in Week-End !

Flota auto cu peste 10 autoutilitare

 Soferi profesionisti

Personal pentru incarcare mobila

De(re)montam  orice tip de mobilier

dispecer transport mutari mobila bucuresti mandexim

  AVRAM SORIN

  Dispecer Mutari

   contact@mandexim.ro

Program Dispecerat

Luni-Vineri : 08.00-22.00
Sambata : 09.00-18.00
Duminica : 10:00-17.00

Program Transporturi

NON STOP
24/7

asigurare transport mobila