SUNA ACUMTRIMITE SMS
firma mutari obiecte fragile bucuresti

Mutari Sedii Firma

Relocari Companii Bucuresti

     Compania dumneavoastra este nevoita sa se mute intr-un sediu nou si aveti nevoie de o firma de relocari care sa va ajute cu mutarea mobilierului, arhivelor si echipamentelor IT ? Fie ca sunteti o firma mica, o afacere de familie sau o mare corporatie puteti apela cu incredere la serviciile noastre.

Serviciul Relocari Companii este unul dintre cele mai delicate sarcini de transport insa echipa noastra de profesionisti se va asigura pe toata durata transportului ca acesta decurge in conditii de maxima siguranta si in acelasi timp ca obiectele vor ajunge cu rapiditate in noua locatie.

     Daca sunteti in situatia de a muta firma dumneavoastra intr-un nou sediu sau aveti nevoie de transportul echipamentelor, noi suntem solutia perfecta: venim in ajutorul dumneavoastra (la cerere) cu personal experimentat in manipularea,demontarea/montarea mobilierului, ambalarea si protectia echipamentelor electronice pe timpul transportului.   Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0726 614 777 si sa ne solicitati o evaluare gratuita a sediului dvs sau sa enumerati lista de obiecte de urmeaza a fi mutate  iar dispecerul nostru de serviciu o sa va prezinte cea mai buna oferta posibila.

     Inca de la inceput am incercat sa optimizam costurile transporturilor si sa marim calitatea serviciilor, ca atunci cand clientii nostrii apeleaza la serviciile noastre, sa fie pe deplin multumiti atat din punct de vedere financiar cat si calitativ!

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si ve-ti primi pe loc informatii utile si cotatii de pret!

dispecer 2 transport mutari mobila bucuresti mandexim

MANDOCESCU MADALIN

Manager Ofertare

contact@mandexim.ro

De ce trebuie sa alegeti serviciile noastre:

 Avem cel mai bun raport calitate-pret

Oferim o gama variata de servicii

Disponibili inclusiv in Week-End !

Flota auto cu peste 10 autoutilitare

 Soferi profesionisti

Personal pentru incarcare mobila

De(re)montam  orice tip de mobilier

dispecer 2 transport mutari mobila bucuresti mandexim

  COSMIN STEFAN

  Manager Ofertare

   contact@mandexim.ro

Program Dispecerat

Luni-Vineri : 08.00-22.00
Sambata : 09.00-18.00
Duminica : 10:00-17.00

Program Transporturi

NON STOP
24/7

asigurare transport mobila