SUNA ACUMTRIMITE SMS
mutari mobilier si Transport mobila bucuresti

Transport Mobila

Firma Transport Mobila Bucuresti

     Sunteti nevoiti sa va mutati si aveti nevoie de o autoutilitara pentru transportul pieselor de mobilier? Cautati o firma de transport mobila serioasa, ce detine autoutilitare special echipate pentru astfel de transporturi si disponibili inclusiv in week-end ? Ati ajuns unde nu se putea mai bine pentru ca firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de servicii de transport mobila ce pot fi optimizate dupa nevoile dumneavoastra avand cel mai bun raport calitate-pret!!! Pe langa serviciile de transport mobila, va putem asigura si personal pentru incarcare – descarcare, demontaj-remontaj mobilier sau infoliere bunuri.

     Cu o vechime in domeniu de peste 8 ani, efectuam servicii complete de transport mobila in Bucuresti si oriunde in Romania cu autoutilitare de 3,5 tone de diferite dimensiuni. Daca aveti nevoie de o autoutilitara cu sofer, pentru un transport local sau national, puteti apela cu incredere la serviciile noastre pentru ca suntem o firma ce are soferi profesionisti experimentati si un parc auto complex de autoutilitare cu dimensiuni cuprinse intre 8mc si 24mc.(…vezi flota auto)

     Daca va aflati in situatia in care aveti nevoie urgent de un transport de mobila, este necesar sa ne sunati la numarul de telefon 0726 614 777 si sa ne furnizati informatii despre locatiile de incarcare si descarcare si ce obiecte trebuie transportate, iar dispecerul nostru de serviciu o sa va prezinte cea mai buna oferta posibila.

     Inca de la inceput am incercat sa diminuam costurile transporturilor si sa marim calitatea serviciilor, iar atunci cand clientii nostrii apeleaza la serviciile noastre, sa fie pe deplin multumiti atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere calitativ!

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si ve-ti primi pe loc informatii utile si cotatii de pret!

dispecer 3 transport mutari mobila bucuresti mandexim

CALIN BOGDAN

Dispecer Transport

contact@mandexim.ro

De ce trebuie sa alegeti serviciile noastre:

 Avem cel mai bun raport calitate-pret

Oferim o gama variata de servicii

Disponibili inclusiv in Week-End !

Flota auto cu peste 10 autoutilitare

 Soferi profesionisti

Personal pentru incarcare mobila

De(re)montam  orice tip de mobilier

dispecer 3 transport mutari mobila bucuresti mandexim

  CALIN BOGDAN

  Dispecer Transport

   contact@mandexim.ro

Program Dispecerat

Luni-Vineri : 08.00-22.00
Sambata : 09.00-18.00
Duminica : 10:00-17.00

Program Transporturi

NON STOP
24/7

asigurare transport mobila