SUNA ACUMTRIMITE SMS
mutari electrocasnice

Transport Electrocasnice

Transport Electrocasnice si Electronice

   Oferim servicii de transport electrocasnice si electronice in Bucuresti si oriunde in Romania cu autoutilitare de 3,5 tone de diferite dimensiuni si cu inaltimi adecvate pentru ca transportul frigiderelor si lazilor frigorifice sa fie realizat in cele mai bune conditii. Dupa cum stiti, aceste electrocasnice se transporta in pozitie verticala pentru a nu suferi defectiuni mecanice. Pe langa serviciile de transport va putem asigura si personal bine instruit si experimentat pentru manipularea bunurilor in conditii optime de siguranta.

    Autoutilitarele noastre sunt special echipate si dotate cu chingi si produse de protejare a bunurilor dumneavoastra pe timpul transportului. Soferii si echipele noastre de manipulanti sunt experimentati si bine intruiti avand la activ peste 1000 de astfel de transporturi.

  Daca va aflati in situatia in care aveti nevoie de o autoutilitara cu sofer, pentru un transport electrocasnice local sau national, puteti apela cu incredere la serviciile noastre pentru ca suntem o firma ce detine un parc auto complex de autoutilitare cu dimensiuni cuprinse intre 8mc si 24mc.(…vezi flota auto)

    Este necesar sa ne sunati la numarul de telefon 0726 614 777 si sa ne precizati ce electrocasnice urmeaza a fi transportate, iar dispecerul nostru de serviciu o sa va prezinte cea mai buna oferta posibila.

    Inca de la inceput am incercat sa diminuam costurile transporturilor si sa marim calitatea serviciilor, iar atunci cand apelati la serviciile noastre, sa fi-ti pe deplin multumiti atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere calitativ.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si ve-ti primi pe loc informatii utile si cotatii de pret!

dispecer 3 transport mutari mobila bucuresti mandexim

CALIN BOGDAN

Dispecer Transport

contact@mandexim.ro

De ce trebuie sa alegeti serviciile noastre:

 Avem cel mai bun raport calitate-pret

Oferim o gama variata de servicii

Disponibili inclusiv in Week-End !

Flota auto cu peste 10 autoutilitare

 Soferi profesionisti

Personal pentru incarcare mobila

De(re)montam  orice tip de mobilier

dispecer 3 transport mutari mobila bucuresti mandexim

  CALIN BOGDAN

  Dispecer Transport

   contact@mandexim.ro

Program Dispecerat

Luni-Vineri : 08.00-22.00
Sambata : 09.00-18.00
Duminica : 10:00-17.00

Program Transporturi

NON STOP
24/7

asigurare transport mobila