SUNA ACUMTRIMITE SMS

Oferim o experienta unica in domeniul mutari mobila in Bucuresti sau Ilfov

Transport rutier marfa in trafic intern si international – Asiguram transport rutier de marfa atat in regim de camion complet cat si in regim de grupaj pe intreg teritoriul Romaniei. Oferim servicii de transport mobila in Bucuresti sau Ilfov, mutari  sedii de firma pe plan national dar si international. Detinem echipa specializata in montare / demontare mobilier sau pentru orice alta activitate. Avem un portofoliu bogat pe care l-am construit prin seriozitate si preturi accesibile, calitatea fiind cea mai importanta pentru noi. Toate serviciile prestate sunt la un nivel inalt, stim sa ne adaptam cerintelor fiecarui client si sa oferim o experienta placuta.

Transportam mobila in Bucuresti dar si in Ilfov

Echipa noastra este amplasata strategic in diferite parti ale Bucurestiului, astfel ca putem sa asiguram servicii de transport mobila (sau alte servicii) pentru firme sau persoane fizice, cu programari rapide, fara sa fiti nevoiti sa asteptati prea mult timp. Suntem constienti ca atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre, exista posibilitatea sa va aflati intr-un mare deranj, si sa doriti ca spatiul comercial sau casa sa fie eliberata rapid de lucrurile nedorite.

Dispunem de un numar mare de autovehicule si oameni care pot sa intervina in Bucuresti sau Ilfov, avem posibilitatea de a negocia pretul si de a oferi un pret personalizat, in functie de cerere si de nivelul interventiei. Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati pe mail sau la telefon. Avem si o pagina de Facebook infiintata recent, pe care va invitam sa ne urmariti.

Echipa Mandexim va multumeste pentru interes si pentru viitoarele colaborari!

Related Posts

Leave a comment